Smag på den vegetariske verden fortsætter.

Efter succesen i efteråret fortsættes kurset i vegetarisk madlavning. Maden laves helt fra bunden og af naturens egne råvarer. Alt vil fortsat være plantebaseret, og vi skal endnu engang se på nogle af fordelene ved at leve plantebaseret samt hvilken indflydelse, det har på vores krop.

Sandy Flinker, uddannet i Ernæring og Sundhed på Ankerhus i Sorø, vil igen lede os ind i den spændende verden fyldt med lækker mad af frugt, grøntsager, korn, nødder og frø. Mere og mere forskning viser, at den kost, vi oprindelig var skabt til og som findes i naturen, er en kost sprængfyldt med den bedste næring til vores krop. Så hvorfor ikke få ny inspiration til at spise lidt mere i den retning?

Måske spiser du allerede plantebaseret, måske kender du nogen, der gør eller måske har du bare lyst til at få idéer til et par kødfri aftener. Alle er velkomne til at komme og få ny inspiration.

Alle kurserne vil blive holdt i samarbejde med Ringsted Adventistkirke. Kom og vær med...

Dato:

Tirsdag d. 16. januar

Tirsdag d. 6. februar

Tirsdag d. 13. marts

Tirsdag d. 10. april

Alle dage kl. 19 - 20.30

Sted: Adventistkirken Vibevej 13 4100 Ringsted Indgang fra skolen

Pris: 50 kr. pr. gang

Tilmelding per gang efter først-til-mølle princippet (begrænset antal pladser) på: email: tlf. 30709905

Se også Dagbladets artikkel: https://sn.dk/Ringsted/Gode-raad-til-en-sund-livsstil/artikel/718534